Saatavuuskysely

Tarkista onko verkkotunnus vapaana.

www. .

Domainparkki

21,17 €/vuosi (FI +22,11€)

Domainparkki sopii sinulle jos et tarvitse webhotellipalvelua mutta haluat varata itsellesi sopivan verkkotunnuksen.

Uutiset

7.2.2017
Palveluiden siirtoja kevään aikana

Olemme valmistelleet edellisen vuoden aikana kaikkien asiakkaidemme siirtoa uuteen palvelinympäristöön palveluiden teknisen laadun ja tietoturvan takaamiseksi.

Siirtoja suoritetaan helmi- ja maaliskuun 2017 aikana useimmilla palvelimillamme. Tiedotamme asiakkaitamme palvelinkohtaisesti tarkemmasta siirtoaikataulusta lähiviikkojen aikana.

Siirtotoimenpide on täysin automatisoitu, eli kaikki data ja tunnukset pysyvät ennallaan. Siirrosta ei aiheudu katkoksia palvelun toimintaan. Siirto näkyy esimerkiksi sivustojen latausaikojen huomattavana nopeutumisena sekä web-käyttöliittymän sujuvoitumisena. Siirto mahdollistaa myös uusien ominaisuuksien käyttöönoton joita vanhaan ympäristöön ei ole pystytty toteuttamaan. Saataville tulee mm. cPanelin kautta valittavaksi PHP:n modernit versiot 5.5, 5.6 ja 7.0.

17.6.2015
Webhotelli.fi asiakastiedote

Toiminnassamme on ollut toukokuussa asiakaspalvelullisia sekä teknisiä haasteita. Ongelmat johtuivat teknisistä vikatilanteista, joista aiheutui häiriöitä osalle asiakkaitamme. Häiriötilanteet aiheuttivat suuren määrän yhteydenottoja asiakaspalveluumme, josta johtuen asiakaspalvelumme oli ruuhkautunut ja viivettä tuli valitettavasti osassa tapauksia liikaa. Teknisesti palvelujen toiminta on nyt palautettu ja asiakaspalvelu vastaa nopeasti tuttuun tapaan.

Tulemme myös panostamaan palvelujen sekä asiakaspalvelun kehitykseen asiakaspalautteista saatujen toiveiden ja vinkkien perusteella. Asiakaspalvelussa on myös varauduttu käsittelemään vastaavat ruuhkatilanteet jatkossa sujuvammin.

Pahoittelemme syntyneitä ongelmia ja kiitämme kärsivällisyydestänne. Uskomme, että voimme jatkossa osoittautua edelleen luotettamuksenne arvoiseksi toimijaksi.

Toivotamme kaikille asiakkaillemme Hyvää Juhannusta sekä aurinkoista kesää,
Webhotelli.fi asiakaspalvelu

13.11.2014
Hallintapaneelin käyttöliittymä on uudistunut

Uusi käyttöliittymä on paitsi ulkoasultaan hiotumpi myös teknisesti nykyaikaisempi.

Hallintapaneeli on paremmin yhteensopiva mobiililaitteiden kanssa sillä käyttöliittymä on responsiivinen, eli se mukautuu käytössä olevan ruudun koon perusteella.

Päivitetty versio tukee nyt myös AAAA ja SRV-tyyppisten nimipalvelutietueiden hallintaa asiakkaiden käytössä olevan DNS-työkalun kautta, eli verkkotunnuksen liittäminen kolmansien osapuolien palveluihin on entistä helpompaa.

Käyttöliittymä tukee 29 kieltä mukaan lukien suomea, englantia, ruotsia ja venäjää.

16.7.2014
Muutoksia verkkotunnusten rekisteröintiin

Uudet ICANN:in käytännöt vaativat että uusia verkkotunnuksia rekisteröidessä ja rekisteröintejä jatkaessa omistajan sähköpostiosoite tulee vahvistaa, ellei sitä ole aiemmin vahvistettu.

Vahvistusviesti lähetetään rekisteröinnin yhteydessä tilaajan sähköpostiosoitteeseen, ja se tulee hyväksyä 14 päivän kuluessa siinä olevaa linkkiä seuraamalla.

Mikäli vahvistusta ei suoriteta aikarajan sisällä, verkkotunnus lakkaa toimimasta kunnes vahvistus on valmis.

Vahvistuskäytäntö ei koske .FI-päätteisiä verkkotunnuksia, ja vahvistus suoritetaan vain kerran jokaisen sähköpostiosoitteen kohdalla.

15.1.2014
Tiedote ERRP-muistutuskäytännöstä

1.9.2013 lähtien kaikki verkkotunnuksia rekisteröivät tahot ovat sitoutuneet noudattamaan uutta käytäntöä kansainvälisten verkkotunnusten osalta. ERRP (Expired Registration Recovery Policy) on muistutuskäytäntö com/net/org/info/biz/eu -päätteisten verkkotunnusten vanhenemista koskien.

Kansainvälisten verkkotunnusten haltijat tulevat saamaan muistutuksen sähköpostiin 26 päivää ennen verkkotunnuksen vanhenemispäivää. Viestin otsikko on muotoa "ERRP-Report: Your domains are up for prolongation".

Muistutuksesta huolimatta asiakkaan ei tarvitse tehdä toimenpiteitä verkkotunnuksen jatkorekisteröintiä varten. Webhotelli.fi suorittaa jatkorekisteröinnin asiakkaan puolesta aina kun palvelussa on käyttöaikaa jäljellä ja verkkotunnus on Webhotelli.fi:n hallinnassa, kuten tähänkin asti.

Tämä ei koske .FI-päätteisiä verkkotunnuksia joita hallitsee Viestintävirasto, ja joilla on oma jatkorekisteröintikäytäntönsä.

Webhotelli.fi lähettää vuosittain .FI-verkkotunnuksen jatkorekisteröintiä koskevan laskun, jonka maksettua Webhotelli.fi suorittaa jatkorekisteröinnin vuodeksi eteenpäin. Halutessaan asiakas voi jatkorekisteröidä verkkotunnuksen suoraan Viestintäviraston kautta.

Tarvitsetko apua

Tukiosiostamme löydät helpot käyttöohjeet.

Edullinen kotimainen webhotellipalvelu


Webhotelli.fi on palveluntarjoaja, joka on erikoistunut edullisten webhotellien tarjoamiseen kuluttajille, yhteisöille ja pienille yrityksille.

Meille on tärkeää, että palvelut toimivat hyvin. Tämän vuoksi kaikki palvelimemme sijaitsevat Helsingissä, 24 tuntia vuorokaudessa valvotussa laitetilassa 10Gbit/s runkoverkossa.

Saat palvelun käyttöösi parissa minuutissa tilauksesta kun maksat pankkien verkkomaksulla, luottokortilla tai PayPal-maksulla.

  Bronze
2,77€/kk*
Silver
5,38€/kk*
Gold
7,11€/kk*
Platinum
8,89€/kk*
Levytila 1 Gt 2 Gt 5 Gt 25 Gt
Kuukausiliikenne 10 Gt /kk 20 Gt /kk 50 Gt /kk 100 Gt /kk
Sähköpostilaatikoita 5 kpl 10 kpl 20 kpl 50 kpl
Useampia verkkotunnuksia
Roskapostin suodatus
Kävijätilastot
Oma verkkotunnus1)
Varmuuskopiointi
Kattava hallintapaneeli
FTP / SSH
Tuki yleisille sovelluksille
PHP5-ohjelmointikieli
MySQL-tietokannat  
Alidomainit  
PostgreSQL-tietokanta  
Web-sovellusten
asennustyökalu
   
SiteBuilder - kotisivutyökalu    
Ruby on Rails    

*) Mainittu hinta on kuukausihinta. Veloitus etukäteen 12kk jaksoissa.

Huom! Jos olet jo webhotelliasiakkaamme, ja haluat vaihtaa palvelusi uuteen tuotteeseen, voit tilata muutoksen suoraan tukisivuilta.

1) Palvelu sisältää com, net, org, eu, info tai biz -päätteisen verkkotunnuksen rekisteröinnin. Palveluun voidaan liittää vaihtoehtoisesti fi-päätteinen verkkotunnus, mutta tällaisen rekisteröinnistä veloitetaan 22,11 euron vuosimaksu

Hotellipalveluihin on mahdollista liittää useampi verkkotunnus. Lisäosoitteen veloitus on 25,20 € vuodessa. Hinta sisältää verkkotunnuksen rekisteröintimaksut (paitsi .fi).

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%