Uutiset

3.8.2020
Asiakaspalvelu suljettuna hetken Perjantaisin

Asiakaspalvelun puhelinlinja on Perjantaisin kiinni klo 14 - 15:00 välisenä aikana. Sähköpostia voi lähettää normaalisti osoitteeseen: tuki@webhotelli.fi

11.1.2020
Vanhemmat PHP-versiot poistuvat lähiaikoina

Webhotelli.fi palvelimista tulee lähiaikoin poistumaan cPanel järjestelmän päivityksen myötä PHP-versiot 5.6-7.0 ja vanhimmaksi käytettävissä olevaksi versioksi jää PHP 7.1.

Suosittelemme kaikkia asiakkaitamme päivittämään PHP-versionsa mahdollisimman pian uudempiin versioihin, käytettävissä ovat PHP versiot 7.1 - 7.3. PHP-version vaihtaminen onnistuu cPanel hallintapaneelista seuraavan ohjeen mukaisesti:

https://kb.webhotelli.fi/phpn-version-valinta/

16.10.2019
PHP-version päivitys kaikille palvelimille.

Olemme päivittämässä kaikille palvelimille uudemman PHP-version, PHP 7.3. Pyytäisimme ystävällisesti jo valmiiksi kokeilemaan Cpanelissa vaihtamaan uudempaan PHP-versioon ja optimoimaan sivut valmiiksi. Ohjeet PHP-version vaihtamista varten: https://kb.webhotelli.fi/phpn-version-valinta/ Tavoitteena on saada tämä tehtyä kaikille palvelimille noin 3-4 viikon sisään. Olettehan yhteydessä asiakaspalveluun mikäli on kysyttävää.

21.9.2018
Asiakaspalvelun puhelinnumero muuttuu

Nordic Web Hotel Oy sulautui 1.8.2018 alkaen Nebula Oy:hyn. Ensimmäisenä muutoksena tuomme uuden, asiakaspalvelunumeron käyttöönne. Palvelemme teitä jatkossa numerosta: 09 6818 3895 (pvm / mpm). Uusi numeromme ei sisällä erillistä palvelunumeroveloitusta. Aukioloaikamme säilyvät ennallaan.

26.7.2018
Nordic Web Hotel Oy yhdistyy Nebula Oyn kanssa 31.7.2018.

Nordic Web Hotel Oy yhdistyy Nebula Oyn kanssa 31.7.2018. Yritysrakenteemme yksinkertaistamiseksi ja palvellaksemme asiakkaitamme jatkossa entistä paremmin, Nordic Web Hotel Oy yhdistyy Nebula Oyn kanssa 31.7.2018.

Fuusiolla ei ole vaikutusta asiakkaille tuotettaviin palveluihin. Palvelut ja hinnat pysyvät entisellään, ja tutut asiakaspalvelun yhteystiedot säilyvät yhdistymisen jälkeenkin.

Huomioittehan, että laskutus tulee jatkossa Nebula Oy:n nimissä y-tunnuksella 2305424-7, joten päivitättehän tämän tiedon omiin järjestelmiinne. Pankkitilit, joille laskut on aiemmin maksettu, eivät tule muuttumaan yhdistymisen myötä.

Mikäli teillä on asiaan liittyen kysyttävää, olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme.

3.5.2018
Valmistaudumme EU:n tietosuoja-asetukseen tuomalla sopimusehtojen rinnalle tietojenkäsittelyliitteen

EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679 (GDPR) astuu voimaan 25.5.2018. Asetuksen tarkoituksena on lisätä yksilön oikeuksia omien henkilötietojensa hallinnassa ja käsittelyssä.

Olemme sitoutuneet asetuksen noudattamiseen ja tavoitteenamme on kehittää toimintaamme mahdollisimman läpinäkyväksi. Tämän johtosta olemme tuoneet yleisten sopimusehtojemme rinnalle tietojenkäsittelyliitteen (DPA , Data Processing Appendix), jolla sovitaan toimintamalleja henkilötietoihin liittyen.

Huomioithan, että tietojenkäsittelyliite määräytyy emoyhtiömme Nebulan mukaisesti. Tämän johdosta käytämme samaa tietojenkäsittelyliitettä kuin Nebula.

Asiakkaaseen mahdollisesti kohdistuvien rekisterinpitäjää koskevien GDPR-velvoitteiden täyttämisen helpottamiseksi ja varmistamiseksi laadittu tietojenkäsittelyliite henkilötietojen käsittelyn edellytyksistä löytyy Nebulan verkkosivuilta käyttöehdot-osion alta.

Tietojenkäsittelyliite liitetään yleisten sopimusehtojen rinnalle 25.5.2018 osaksi yleisiä sopimusehtoja. Tutustuthan tietosuojaliitteeseen ennen kyseistä päivämäärää. Liitteen voimaantulo ei edellytä erikseen toimenpiteitä, mutta mikäli mieleesi herää kysymyksiä liitteen sisältöön liittyen, olethan yhteydessä osoitteeseen yrityssopimukset@nebula.fi.

Mikäli kanssanne on sovittu henkilötietojen käsittelystä erikseen tietojenkäsittelysopimuksella tai vastaavalla dokumentilla, sitä noudatetaan ensisijaisesti.

10.4.2018
Herja Webmailiin tai cPaneeliin kirjautuessa

Mikäli selaimenne herjaa suojaamattomasta yhteydestä Webmailiin tai cPanel hallintapaneeliin mentäessänne, saatte tästä uuden SSL-suojatun kirjautumissivun:

https://www.webhotelli.fi/tyokalu.php

Tarvitsetko apua

Tukiosiostamme löydät helpot käyttöohjeet.

Webhotelli.fi

Webhotelli.fi on Telia Inmics-Nebula Oy:n (2546028-1) tuottama palvelu. Webhotelli.fi on kotimainen, luotettava webhotellipalvelu, joka on suunnattu pienyrityksille ja yhdistyksille.

Palveluidemme tekniset ympäristöt sijaitsevat Helsingissä, ympäri vuorokauden valvotussa konesalissa, nopeaan runkoverkkoon kytkettyinä.

Tukipalvelut

Käyttötuki: tuki@webhotelli.fi
Laskutusasiat ja osoitteenmuutokset: laskutus@webhotelli.fi
Myynti: myynti@webhotelli.fi

Puhelimitse saat tukea numerosta 09 6818 3895 (pvm / mpm, ark. klo 09-16)

Muistathan, että kattava asiakastukisivustomme sisältää paljon valmiita ohjeita sekä vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin.
Asiakastukisivustomme löytyy osoitteesta https://kb.webhotelli.fi

Osoite

Webhotelli.fi
Pasilan asema-aukio 1
00520 Helsinki

Palveluiden ehdot ja selosteet

Kaikkiin palveluihimme sovelletaan Telia Inmics-Nebula Oy:n yleisiä sopimusehtoja.
Löydät koostesivun sopimusdokumentaatiostamme: https://www.inmicsnebula.fi/fi/kayttoehdot